Noord-nederland


wijkverenigingen.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Noord-nederland
112 Noordnederland
112 Noordnederland
http://www.112-noordnederland.nl/2012/07/07/politie-vraagt-verkeersveiligheidsideeen-van-wijkvereniging

Burgerenk
Sint maarten - wijkvereniging burgerenk
http://www.burgerenk.nl/sint-maarten.html

Camminghaburen
Object moved
http://www.camminghaburen.nl

Knblo
Wandelclub wijkvereniging t zand | knblo wandelsportorganisatie nederland. website van wandelsportbond knblo-nl. informatie voor wandelaars, wandelclubs en hun leden. met vele honderden wandeltochten.
http://www.knblo.nl/wandelclubs/1B4A0D64-9EB0-4079-9A33-10E97BA77B6F

Opendi
Noord/noord-oost wijkvereniging in katwijk (katwijk), tel: 0714015879 - woningbouwverenigingen in katwijk (katwijk) - opendi katwijk (katwijk). noord/noord-oost wijkvereniging in katwijk (katwijk) met telefoonnummer: 0714015879, adres en interactieve plattegrond. bel noord/noord-oost wijkvereniging nu gratis op of schrijf een beoordeling.
http://www.opendi.nl/katwijk-katwijk/861571.html

Rubrieken
Wijkvereniging en wijkcentrum rubrieken.com. rubriek wijkvereniging en wijkcentrum de site met wijkverenigingen en wijkcentra of dorpsbelngen voor activiteiten in jouw wijk of buurt
http://www.rubrieken.com/wijkvereniging.html

Wijkverenigingdemolendraai
Wijkvereniging de molendraai
http://www.wijkverenigingdemolendraai.nl

Wijkverenigingsamenactief
Wijkverenigingsamenactief
http://www.wijkverenigingsamenactief.nl/ai1ec_event/sinterklaas-intocht-noord/?instance_id=

Gerelateerd
 • Samen bewegen in De Beweegtuin
  Samen bewegen in De Beweegtuin
 • Enquête over verkeer in Stroom Esch Borne
  BORNE - De wijkvereniging Stroom Esch houdt een enquête onder wijkbewoners over de verkeersoverlast. Centraal staat de vraag of de bewoners tevreden zijn met de voorstellen van de gemeente of dat de wijkverenigingen door moet gaan met verzet tegen het zware vrachtverkeer in de wijk.
 • Film over park Matilo in Leiden is klaar. Archieffoto Dick..
  Namens de Leidse wijkverenigingen Roomburg en Meerburg is afgelopen woensdag door cineast Gerard Slokker de film ?Archeologisch Park Matilo? aangeboden aan wethouder Jan Jaap de Haan (Cultuur/CDA).
 • Belastingen gaan de hoogte in
  Het gemeentebestuur van Beerse hervormt in 2015 de belastingen. De opcentiemen op de onroerende voorheffing gaan de hoogte in, maar de personenbelasting da...
 • Laatste keer St. Jansfeesten in oude stijl
  SPRUNDEL ? Het is dit jaar de laatste keer dat de St. Jansfeesten in Sprundel in hun huidige vorm worden gehouden. Volgens voorzitter Nicojan Lazeroms is er sprake van een succesformule, maar is er tijd voor veranderingen. Zo komt er ruimte vrij wanneer het oude gemeenschapshuis van de Trapkes is afgebroken. Die locatie kan danLees Meer
 • Vrachtwagens laten ondergrond trillen
  Speciale vrachtwagens die trillingen veroorzaken, duiken vanaf eind februari langs de weg N12 tussen Turnhout en Oostmalle op. Ze gaan na of er warm water ...
 • Ook prullenbak Mijlpaal Nuenen wint prijs
  NUENEN – Ook basisschool De Mijlpaal heeft een prijs gewonnen in de Nuenense ontwerpwedstrijd voor prullenbakken. Pepijn Haverkorn van De Mijlpaal ontwierp de winnende afvalbak die maandag werd onthuld. Vorige week kregen twee leerlingen van basisschool Sint-Jozef in Nederwetten al hun eigen ontwerp uitgereikt.
 • In Etten-Leur is het al vroeg Halloween, honderden kindere..
  ETTEN-LEUR - De wijkverenigingen De Keen, Baai en Schoenmakershoek in Etten-Leur liepen donderdagavond voor het vijftiende jaar een Halloweentocht. Ze zijn daarmee wel een dag te vroeg, want officieel is het pas vrijdag Halloween.
 • Wijkraden uit het hele land pleiten in Enschede voor buurt..
  Zo'n 700 leden van wijkraden en wijkverenigingen uit heel Nederland zijn vandaag in de GrolschVeste in Enschede bijeen voor de Landelijke Bewonersconferentie.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal